Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

Çift yangın kapıları, koridorlarda ve büyük odalara girişlerde bulunanlar kadar henüz geniş açıklıkları kapatmak bağırsakin kullanılabilen iki kapı kanadından oluşur. Bu baplar, daha geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer yağdırmak üzere mutasavvertır ve keresteden, çelikten veya bu malzemelerin bir kombinasyonundan yapılabilir. Alelumum 30 ila 120 dakika ortada değişen çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Bu baplar kök olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve sonuçsuz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu kabilinden olur.

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye uygun yangın merdiveni uygulamasına bile karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin semtı sıra opsiyonel olarak alınan hidrolik cenah ile elan pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

Hiç işkil nanay ki yangın felaketi, sene zarfında emanet yitirilmesine niye olan en eke etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı güdük bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem bile mal yitirilmesine münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüce kuruluşda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında dirilik ve mal kaybı enseış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Özel yasa ve yönetmelikle müdafaa şeşna kurallara tam olarak harmoni sağlamak hem maddi hem de manevi açıdan kulaklıımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında müteallik kurumlar tarafından denetimler binalır. Yangın merdivenleri;

Kuruluşların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği yangın kapısı 2 tip yangın merdiveninin yapılmasına destur verilmektedir.

23/12/2022Genel Yüksekliği belirli bir seviyenin üstünde olan kuruluşlar muhtevain yangın merdiveni yasal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni can kaybının önlenmesi hesabına olabildiğince önemli bir konumda bulunmaktadır. örgüların esas girizgâhlerinde yahut koridor taksimmlerinde yangının müessir bir şekilde meydana gelmesi özellikle erdemli katlı binalarda gezinti yahut pencerelerden kopmak olabilir olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni hayati bir öneme iye olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla beraber, sıfır örgülarda arttırılan denetimler ile yan yana yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri tombul bir incelemeye bağımlı tutulur. Bünyeların iç kısımlarında mevcut betonarme merdivenlerin haricinde, örgüların haricinde bulunan ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında can zayiatı yaşanmasının önüne geçmektedir.

Yangına Peklik: Yangın bapları, muayyen bir süre boyunca yangına dayanıklıdır. Bu müddet, kapının gestaltldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine bağlı olarak bileğanlayışebilir.

Report this wiki page